Našu školu vode profesori sa fakulteta muzike, srednjih i osnovnih muzičkih škola, sa velikim izvođačkim i muzičkim iskustvom.

milan dimitrijević

Milan Dimitrijević (1984) je Master gitare.

Sa 14godina je upisao muzičku akademiju. Učestvovao je 11 puta na raznim međunarodnim takmičenjima i osvojio 11 prvih nagrada. Održao je veliki broj solističkih koncerata klasične muzike. Nastupao je na mnogim festivalima u zemlji i inostranstvu. Predaje gitaru u srednjoj i osnovnoj muzičkoj školi “Kosta Manojlović” u Zemunu. Promoter je profesionalnih studijskih mikrofona “RODE”. Kao muzički producent, kompozitor i aranžer komercijalne i klasične muzike. Saradjuje sa najzančajnijim predstavnicima srpske muzičke scene.

Klasična, akustična gitara, teorija

Lazar Ostojić

Lazar Ostojić (1987) diplomirani master izvođač – gitarista.

Na master studijama u Holandiji Lazar odlučuje da stvori sintezu svojih bas i klasično-gitarskih sfera kada nastaje “Albatross Bass Bird Guitar” u radionici “Wood Guerilla”, na kome Lazar uspešno ostvaruje svoj master projekat na studijama u Groningenu (Holandija). Pored raznih čuvenih imena scene klasične gitare kao što su Serhio i Odair Asad, Kostas Kociolis, Pepe Romero, Pavel Štajdl, Zoran Dukić, Dušan Bogdanović, Miroslav Tadić, Žaime Zenamon i drugi, Lazar na poziv istaknutog kompozitora za gitaru Karla Domenikonija odlazi na časove kompozicije u Berlin. Na planu sinteze gitare i bas gitare u januaru 2014. posećuje Njujork i Nju Džersi gde radi sa jednim od inovativnijih gitarista sa kraja dvadesetog veka, Čarlijem Hanterom.

Bas gitara

Relja Turudić

Relja Turudić

Relja Turudić, gitarista postdiplomske studije završio je u Ljubljani u klasi prof. Tomaža Rajteriča. Uspešno se bavi pedagogijom i koncertiranjem. Radi kao profesor gitare u M Š “Davorin Jenko” u Beogradu. Nastupao je u zemlji i inostranstvu. Celovečernji koncert na Međunarodnom festivalu “Guitar art”, izveo je u sastavu “Taurus duo” sa eminentnim gitaristom Zoranom Anićem. Tri godine zaredom učestvovao je na Međunarodnoj tribini kompozitora u Beogradu, sa “Taurus duom” i ansamblom “Gradilište”. Sarađivao je i sa kompozitorom Ivanom Brkljačićem svirajući u muzičko scenskom delu “Istar”, kao i sa kompozitorkom Draganom Jovanović svirajući klasičnu i električnu gitaru u sviti “Jurijev krug”. Sa Beogradskom filharmonijom svirao je kompoziciju “Don Kihot” Žaka Ibera na Kolarcu. Održao je takođe solistički koncert na festivalu “Jarakova gitara” u Čačku, gde je premijerno izveo i nekoliko svojih kompozicija. Aktivan je u organizaciji gitarskih festivala, “Gitar art expo”-a u okviru “Gitar art”-a, subotičkog “Gitar open”- a i festivala “Jarakova gitara”. Član žirija na mnogim domaćim i inostranim takmičenjima.

Klasična, Električna gitara, Teorija

Saša Žule Radojević

Saša Žule Radojević

Perkusije, Bubnjevi, Muzička produkcija

Dušan Dimitrijević

Dušan Dimitrijević (1972) Magistar gitare

Prvi koncert je održao 1983. godine kao jedanaestogodišnjak. Od tada se, uporedo sa izvođenjem, bavi i komponovanjem umetničke i popularne muzike i transkribovanjem srpske tradicionalne muzike. Kompozicija “Dream” koju je komponovao za film “Don’t leave me with strangers” grčkog reditelja Vasilisa Bliumisa, objavljena je u prestižnom američkom časopisu “Soundboard” 2008. godine. Objavio je nekliko albuma autorske muzike, obrada narodnih tema, nekoliko muzičkih udžbenika i između ostalog, zbirku kompozicija za gitaru “170bkompozicija” koja je u poslednjih nekoliko godina jedna od najzastupljenijih knjiga u nastavi gitare u muzičkim školama u Srbiji. Učenici koje je pripremao su osvojili veliki broj nagrada na takmičenjima u srbiji i inostranstvu. Neki od njih su nastavili svoje profesionalne karijere u Austriji, Italiji, Nemačkoj, i Americi. Predaje gitaru u beogradskom departmanu muzičkog fakulteta “Slobomir univerziteta” i u muzičkoj školi “Kosta Manojlović” u Zemunu.

Klasična gitara, Teorija

Jelic Ivana profesor klavira

Ivana Jelic (1984.) Diplomirani master izvodjač-pijanista

Kao srednjoškolac učestvovala je na brojnim takmičenjima (Republička, Medjunarodna) i festivalima kao solista i kamerni izvodjač. Studije je upisala sa 16 godina na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, odsek klavir. Zvanje je stekla u klasi profesora Aleksandra Sandorova. Održala je mnogobrojne koncerte kamerne muzike. Radila je u skolama: ”Kosta Manojlović”, ”Vatroslav Lisinski”, a dugi niz godina je zaposlena u muzičkoj školi “Davorin Jenko”. Sa učenicima postiže izuzetne rezultate na takmičenjima.

Klavir