Našu školu vode profesori sa fakulteta muzike, srednjih i osnovnih muzičkih škola, sa velikim izvođačkim i muzičkim iskustvom.

milan dimitrijević

Milan Dimitrijević (1984) je Master gitare.

Sa 14godina je upisao muzičku akademiju. Učestvovao je 11 puta na raznim međunarodnim takmičenjima i osvojio 11 prvih nagrada. Održao je veliki broj solističkih koncerata klasične muzike. Nastupao je na mnogim festivalima u zemlji i inostranstvu. Predaje gitaru u srednjoj i osnovnoj muzičkoj školi “Kosta Manojlović” u Zemunu. Promoter je profesionalnih studijskih mikrofona “RODE”. Kao muzički producent, kompozitor i aranžer komercijalne i klasične muzike. Saradjuje sa najzančajnijim predstavnicima srpske muzičke scene.

Klasična, akustična gitara, teorija

Jelena Vlahovic

Jelena Vlahović - Estradno pevanje

Jelena Vlahovic je rodjena u Beogradu. Od 6.godine bavi se muzikom. Zavrsila nizu muzicku skolu odsek klavir. Godine 2005.pocinje saradnju kao prateci vokal,  sa Ivanom Kotov, koja je bila i njen mentor i od tada se nizu druge saradnje na koncertima i studijskim snimanjima sa: Jovan Maljokovic i Balkan salsa bend, Big band Rts, Dado Topic, Vlatko Stefanovski, Aleksandra Kovac, Laki pingvini,Bisera Veletanlic, Tijana Bogicevic, Sasa Kovacevic, Ivana Jordan, Lexington, Seka Aleksic, Jelena Karleuša, Ana Nikolic, Natasa Bekvalac, Ministarke.
Od 2010 do 2015 bila je u stalnoj postavi Vlado Georgiev benda. Paralelno sa koncertima radi  i akusticne svirke, klubske svirke i proslave a trenutno radi i na autorskoj muzici.

Estradno pevanje

David Gegić bass gitara

David Gegić - Bass gitara

Bas gitarista i kontrabasista . Stalni član sastava Ming, Bojan Cvetković trio, Gorica & Grooveheadz,Ikigai Collective i Round the corner kvinteta.Apsolvent odseka za Džez i popularnu muziku Fakulteta Muzičke umetnosti u Beogradu. Kao sajdmen svirao i sarađivao sa brojnim muzičarima,neki od njih su: Oleg Kyriev,Max Kochetov, Luka Ignjatović, Enrico Zanisi, Gino Maljoković,Bojana Stamenov. Nastupao na festivalima kao što su Pančevački jazz festival, Jazz in the park Cluj, Jazz i blues Festival u Kragujevcu, North City Festival u Kosovskoj Mitrovici sa sastavom Ming. Sa Bojanom Cvetkovićem na Nishvillu, Jazztronic Festivalu, City Bay. Imao je priliku nekoliko puta da svira na festivalu Be Here and There, koji organizuju srpski studenti i alumniji američkog koledža Berklee, na kojima je nastupao sa Ilijom Mihajlović, Ognjenom Gotovčevićem. Sa sastavom Ikigai Collective nastupao na Metropolis Jazz Festivalu. Bio je deo ekipe mjuzikla “Pećina” Ivana Ilića, kao i interatktivne predstave “In his Mind’.

bass gitara

Relja Turudić

Relja Turudić

Relja Turudić, gitarista postdiplomske studije završio je u Ljubljani u klasi prof. Tomaža Rajteriča. Uspešno se bavi pedagogijom i koncertiranjem. Radi kao profesor gitare u M Š “Davorin Jenko” u Beogradu. Nastupao je u zemlji i inostranstvu. Celovečernji koncert na Međunarodnom festivalu “Guitar art”, izveo je u sastavu “Taurus duo” sa eminentnim gitaristom Zoranom Anićem. Tri godine zaredom učestvovao je na Međunarodnoj tribini kompozitora u Beogradu, sa “Taurus duom” i ansamblom “Gradilište”. Sarađivao je i sa kompozitorom Ivanom Brkljačićem svirajući u muzičko scenskom delu “Istar”, kao i sa kompozitorkom Draganom Jovanović svirajući klasičnu i električnu gitaru u sviti “Jurijev krug”. Sa Beogradskom filharmonijom svirao je kompoziciju “Don Kihot” Žaka Ibera na Kolarcu. Održao je takođe solistički koncert na festivalu “Jarakova gitara” u Čačku, gde je premijerno izveo i nekoliko svojih kompozicija. Aktivan je u organizaciji gitarskih festivala, “Gitar art expo”-a u okviru “Gitar art”-a, subotičkog “Gitar open”- a i festivala “Jarakova gitara”. Član žirija na mnogim domaćim i inostranim takmičenjima.

Klasična, Električna gitara, Teorija

Dušan Dimitrijević

Dušan Dimitrijević (1972) Magistar gitare

Prvi koncert je održao 1983. godine kao jedanaestogodišnjak. Od tada se, uporedo sa izvođenjem, bavi i komponovanjem umetničke i popularne muzike i transkribovanjem srpske tradicionalne muzike. Kompozicija “Dream” koju je komponovao za film “Don’t leave me with strangers” grčkog reditelja Vasilisa Bliumisa, objavljena je u prestižnom američkom časopisu “Soundboard” 2008. godine. Objavio je nekliko albuma autorske muzike, obrada narodnih tema, nekoliko muzičkih udžbenika i između ostalog, zbirku kompozicija za gitaru “170 kompozicija” koja je u poslednjih nekoliko godina jedna od najzastupljenijih knjiga u nastavi gitare u muzičkim školama u Srbiji. Učenici koje je pripremao su osvojili veliki broj nagrada na takmičenjima u Srbiji i inostranstvu. Neki od njih su nastavili svoje profesionalne karijere u Austriji, Italiji, Nemačkoj i Americi. Predaje gitaru u beogradskom departmanu muzičkog fakulteta “Slobomir univerziteta” i u muzičkoj školi “Kosta Manojlović” u Zemunu.

Klasična gitara, Teorija

Jelic Ivana profesor klavira

Ivana Jelić (1984.) Diplomirani master izvođač-pijanista

Kao srednjoškolac učestvovala je na brojnim takmičenjima (Republička, Medjunarodna) i festivalima kao solista i kamerni izvodjač. Studije je upisala sa 16 godina na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, odsek klavir. Zvanje je stekla u klasi profesora Aleksandra Sandorova. Održala je mnogobrojne koncerte kamerne muzike. Radila je u skolama: ”Kosta Manojlović”, ”Vatroslav Lisinski”, a dugi niz godina je zaposlena u muzičkoj školi “Davorin Jenko”. Sa učenicima postiže izuzetne rezultate na takmičenjima.

Klavir